Ajankohtaista

Tutustu Bio-Rad Food Safety tuotevalikoimaan

Työskenteletkö elintarviketuotannossa tai laadunvalvonnassa?

Tai mahdollisesti vesilaboratoriossa?

Etsitkö helppoja ja nopeita ratkaisuja patogeenien tunnistamiseen?

Tutustu uuden päämiehemme Bio-Rad Food Safety Testing tuotevalikoimaan.

  • Standardi- ja kromogeeniset mediat
  • qPCR-tuoteperhe ja testausautomaatio

Meiltä löytyy myös laaja valikoima erilaisia ruoka- ja vesilaboratorioissa tarvittavia laitteita ja kulutustavaraa.

Autamme mielellämme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi parhaat ratkaisut.

Bio-Rad Ruokaturvallisuustestaus

Nopeaa, luotettavaa ja kustannustehokasta testausta ruoka- ja vesinäytteille

Bio-Radilla on yli 70 vuoden menestyksekäs historia erilaisten reagenssien ja laitteiden kehityksessä ja valmistuksessa niin tutkimuksen, lääketieteen kuin ruokateollisuudenkin tarpeisiin.

Bio-Rad tarjoaa kattavia ratkaisuja elintarviketurvallisuuteen niin perinteisten mikrobiologisten menetelmien kuin uudempine PCR-pohjaisten menetelmienkin saralla. Tuotekehityksessä on painotettu luotettavien ja toistettavien tulosten lisäksi myös testaamiseen kuluvan ajan ja resurssien minimoimista, mikä parantaa tuottavuutta ja pienentää kustannuksia.

Bio-Radin qPCR-tuoteperhe ja testausautomaatio, standardi- ja kromogeeniset mediat auttavat elintarvikealan laboratorioita parantamaan elintarviketurvallisuutta ja riskienhallintaa minimoimalla mikrobiologisen ja molekyylipainotteisen elintarviketestauksen ajan ja kustannukset sekä varmistamalla toistettavat tulokset.

PCR-pohjaiset menetelmät elintarvikepatogeenien toteamiseen

Tehokas vaihtoehto perinteisille viljelyyn perustuville elintarvikepatogeenien tunnistusmenetelmille on reaaliaikainen kvantitatiivinen PCR (RT-qPCR). qPCR- menetelmä on herkkä, tehokas ja luotettava, ja tulokset saadaan huomattavasti viljelymenetelmiä nopeammin. Suuria näytemääriä voidaan testata samanaikaisesti ja menetelmä voidaan myös suurelta osin automatisoida. 

Bio-Radin NF-validoidut iQ-Check Real-Time PCR kitit on suunniteltu tärkeimpien patogeenien nopeaan havaitsemiseen ja tunnistamiseen ruoka- ja ympäristönäytteistä, ja ne on optimoitu käytettäviksi Bio-Radin RT-PCR laitteiden kanssa.

CFX Opus 96 and CFX Opus Deepwell Real-Time PCR Systems

Bio-Rad tarjoaa elintarviketestaukseen muokatun ja optimoidun helppokäyttöisen qPCR-laitteen, jossa kaikki tarvittavat PCR-ohjelmat ovat käyttövalmiiksi asennettuina ja laitteen ohjelmisto tulostaa analysoidut tulokset selkeinä raportteina. Uusi kehittyneempi teknologia takaa lämpötilan yhdenmukaisuuden koko kuoppalevyllä. Horisontaalisesti liikkuva optinen sukkula lukee jokaisen kuopan suoraan yläpuolelta eikä staattisen valonlähteen aiheuttamaa vinoumaa näin ollen tarvitse normalisoida kontrollivärillä. 

Kromogeeniset viljelymediat

Bio-Rad tarjoaa täyden valikoiman NF-validoituja kromogeenisia medioita, jotka mahdollistavat patogeenien luotettavan tunnistamisen jopa alle vuorokaudessa. Mediat ovat saatavilla jauheena, pulloissa ja käyttövalmiina maljoina.

RAPID’E.coli 2 Medium

Medium for the direct enumeration of Escherichia coli and coliforms without confirmation. Less than 24 hr to results.

RAPID’L.mono Medium

Selective chromogenic medium for the direct detection and enumeration of Listeria monocytogenes and Listeria spp. in food and environmental samples. 24 hr to results.

Katso video RAPID’Chromogenic medioista:
Oletko kiinnostunut Bio-Radin tuotteista?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Ajankohtaisia uutisia

Tilaa Labnet uutiskirje!

Saat ajankohtaista tietoa laboratorioalan uutuustuotteista, kiinnostavia tarjouksia ja paljon muuta!

Jaa uutinen
Facebook
LinkedIn