Diagnostiikka

SVAR Life Science

Tuotteet komplementtijärjestelmään liittyvän tutkimukseen ja diagnostiikkaan

Svarin valikoimaan kuuluu sekä funktionaalisia määrityksiä että biomarkkerimäärityksiä komplementtijärjestelmän tutkimiseen. Svar on ainoa valmistaja, jonka valikoimassa on tuotteet kaikkien komplementin kolmen eri reaktiotien tutkimiseen!

  • Luotettavat, objektiiviset ja helposti tulkittavat tulokset
  • Tulokset nopeasti, vain 3 tuntia
  • Vähäinen määritysten välinen vaihtelu ja erinomainen toistettavuus
  • Erinomainen spesifisyys, selkeästi tulkittavat tulokset ilman vääriä positiivisia
  • Perustuu vakiintuneeseen ELISA-teknologiaan, käyttövalmiit reagenssit
  • Tuotteet kehitetty yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa
 
Tutustu lisää täältä
iLite® -teknologia – monipuolinen työkalu biologisten lääkkeiden tehon mittaamiseen lääkekehitysprosessin aikana

Herkkiä ja spesifisiä solupohjaisia iLite® määrityksiä voidaan käyttää esimerkiksi sytotoksisuuden testaamiseen, lääkevalmisteen ja lääkeaineen biologisen aktiivisuuden sekä vaikutusmekanismin (MOA) määrittämiseen, sekä immunogeenisyyden tutkimuksissa sen määrittämiseksi, neutraloivatko potilaan tuottamat vasta-aineet lääkevalmistetta.

iLite®-tuotteet toimitetaan pakastettuina määritysvalmiina soluina, jotka kerätään ja pakastetaan samanaikaisesti, mikä tarkoittaa parempaa toistettavuutta ja ylivoimaista suorituskykyä viljeltyihin soluihin verrattuna. Säästät myös huomattavasti aikaa ja kustannuksia, kun sinun ei tarvitse viljellä soluja!

Tutustu lisää täältä

DiaSource

DIAsource

Tuotevalikoimassa on kliinisiä diagnostisia testejä, jotka perustuvat RIA- tai ELISA-teknologioihin. Testit on tarkoitettu erityisesti endokrinologisten sairauksien sekä autoimmuuni- ja infektiosairauksien diagnosointiin.

Tutustu lisää täältä

Institut Virion\Serion GmbH

Virion\Serionilla on yli 40 vuoden kokemus IVD-tuotteiden kehittämisestä ja valmistuksesta, ja se tunnetaan sekä laajasta infektiosairauksien testaamiseen tarkoitetusta tuotevalikoima että korkealaatuisista diagnostiikkateollisuuden raaka-aineista.

Serion Diagnostics

Tuoteportfolio koostuu testeistä, jotka on tarkoitettu erilaisten virusten, bakteerien, loisten tai sienten aiheuttamien tartuntatautien serologiseen havaitsemiseen. Serionilla on yksi maailman laajimmista ELISA portfolioista tartuntatautidiagnostiikkaan, mukaan lukien harvinaiset parametrit kuten Francisella tularensis, Coxiella burnetii ja Brucella.

Tutustu lisää täältä

Serion Immunologics

Serion Immunologics on perustettu vuonna 2013 ja se keskittyy raaka-aineliiketoimintaan. Valikoima sisältää korkealuokkaisia raaka-aineita infektiotautidiagnostiikan tuotteisiin. Saatavilla on natiiveja ja rekombinantteja antigeenejä, monoklonaalisia vasta-aineita, seerumi- ja plasmatuotteita kalibraattoreiden ja kontrollien valmistukseen sekä reagensseja ja kittikomponentteja.

Tutustu lisää täältä

Randox Qnostics

Molekyylidiagnostiikan laadunvalvontaratkaisut löytyvät Qnosticsilta. Tuotteet on suunniteltu vastaamaan nykypäivän molekyylidiagnostiikan laboratorioiden vaatimuksia. Valikoimaan kuuluu satoja positiivisia kontrolleja viruksille-, bakteereille- ja sienille.

Qnosticsin tuotteita voidaan käyttää määritysten suorituskyvyn ja lineaarisuuden päivittäiseen monitorointiin, määritysten evaluaatioon sekä uusien määritysten validointiin ja varmennukseen. Tuotteita voidaan myös hyödyntää laboratoriohenkilökunnan koulutuksessa sekä molekyylidiagnostisten määritysten arvioinnissa ja kehittämisessä aina uuttovaiheesta amplifikaatioon ja detektioon saakka.

Tutustu lisää täältä