LifeScience laitteet

Labnetin valikoimaan kuuluu lähes kaikki laboratorioissa yleisimmin käytetyt laitteet. Olemme alle koonneet muutamia esimerkkejä suosituimmista laitteista sekä tuoteuutuuksista. Otathan yhteyttä, jos olet hankkimassa uutta laitetta laboratorioosi, me etsimme sinulle sopivan!

Välttämätön hankinta kaikkiin DNA- ja PCR-laboratorioihin

Biosan MSC-6000 Multispin

Biosan MSC-6000 Multispin ”Spin – Mix – Spin” – spinnaa ja ravistele 12 putkea kerrallaan täysin automaattisesti samassa laitteessa ilman putkien siirtelyä. Säästä aikaa ja pöytätilaa!

Tutustu Biosanin koko valikoimaan tästä
Lue tuote-esite tästä 

Sentrifugi

Tätä monipuolisempaa sentrifugia on vaikea löytää

Eppendorf 5810/5810R sentrifugi

Eppendorf 5810/5810R sentrifugi on yhdistelmä huippulaatua ja luotettavuutta, se sopii jokaiseen laboratorioon ja se tekee työskentelystä entistä mukavampaa. Laite on hiljainen, kansi sulkeutuu pehmeästi ja se on pöydälle sijoitettuna matala, jolloin täyttäminen ja tyhjentäminen käy helposti.

5810/5810R sentrifugissa yhdistyy monipuolisuus ja suuri kapasiteetti. Laitteeseen on saatavilla laaja roottori- ja adapterivalikoima, niiden avulla voidaan sentrifugoida samanaikaisesti putkia, pulloja tai levyjä. Uudemmat pyöreäpohjaiset kantajat ovat aerodynaamisia, joten energiaa kuluu vähemmän.

Avaa tästä valintaopas Eppendorf sentrifuugeille

Helppokäyttöinen ja kompakti pH-mittari

Mettler Toledon FiveEasy™ -sarjan pH-mittarit ovat ergonomisia, kompakteja ja hinnaltaan edullisia. Niiden näyttö on selkeä, ne ovat helppokäyttöisiä ja mittaus onnistuu muutamalla napin painalluksella. Voit hankkia joko pelkän mittarin tai mittausvalmiin paketin elektrodeineen.

Saat tilattua FiveEasy™ -sarjan mittarit ja paketit kätevästi verkkokaupassamme.

Ph-meter-FiveEasy_1

Oletko tullut ajatelleeksi, että pH-mittaus on yksi tärkeimmistä analyyseistä?

 pH-mittauksen tulos vaikuttaa moniin muihin laboratorion analyyseihin sekä reaktioiden tapahtumiseen.

3 vinkkiä pH-mittaukseen

Tiesitkö, että meiltä voit tilata useiden eri valmistajien
pH-elektrodit?

Valikoimaamme kuuluu elektrodit mm. seuraavilta valmistajilta: Xylem WTW, Xylem SI, Mettler, Hamilton, Thermo Orion.

Valitse monipuolinen vaihtoehto näytteiden homogenisointiin

MP Bio FastPrep-24 5G

Haluatko tehdä luotettavaa ja toistettavaa näytteiden homogenisointia markkinoiden eniten referoidulla laitteella?
Valitse silloin FastPrep-24 5G.

Laite sopii kaikille näytetyypeille esimerkiksi hiiva-, sieni ja bakteerinäytteille, pehmytkudokselle ja soluille, laitteen avulla saat PCR-valmista genomista DNA:ta useista erilaisista näytetyypeistä. Voit myös jauhaa erilaisia näytteitä kuten esimerkiksi hius- tai luunäytteitä tai vaikkapa elintarvikenäytteitä. Laitteeseen on saatavilla adaptereita erilaisille näyteputkille (2-250ml) sekä laaja valikoima valmiita Lysing Matrix- kittejä.

Teetkö DNA tai RNA-eristyksiä? Kutsu Promegan Maxwell RSC apuun!

Magneettipartikkeliteknologiaan perustuva Maxwell tekee työt puolestasi ja eristää nukleiinihappoja jopa 30 minuutissa 16 näytteestä.
Erilaisille näytemateriaaleille on saatavilla laaja valikoima kittejä, saat laadukasta DNA:ta/RNA:ta myös haastavista näytteistä. Laitteessa on kätevä integroitu Quantus™ fluorometri näytteiden kvantitaatiota varten.

Promegan Katja Ahokas kertoo lisää laitteen ominaisuuksista videolla. 

Monikäyttöinen 2-in-1 UV/Vis-spektrofotometri

BioChromin BioDrop Duo+ yhdistää kaksi UV/Vis spektrofotometriä samoihin kuoriin. Laitteella voi mitata DNA-, RNA-, oligo- tai proteiinikonsentraation ja puhtauden ainoastaan 0,5µl näytetilavuudesta. Laitetta voi myös käyttää mittauksiin, joissa näytetilavuus on suurempi käyttäen 10mm kyvettiä.